021-66348794 INFO@ARASHIDLIGHT.IR

مشاوره رایگان: 22913065

چراغ مگنتی انواع ریلی روکار و توکار

چراغ مگنتی یا سیستم مولتی ترک یکی از به روزترین و مدرن ترین سیستمهای روشنایی و نورپردازی فضای داخلی است. با فراگیر شدن معماری مدرن، این سیستم قابلیتهای بسیاری را در اختیار معماران و طراحان قرار داده است. این سیستم مجموعه ای از ریل و ماژولهایی(چراغها) است که در طول ریل و به صورت کاملا انتخابی قرار می گیرند. ریل چراغ می تواند به صورت توکار، روکار و آویز نصب شود.

طیف متنوعی از ماژولهای روشنایی داخل ریل قرار می گیرند و محل نصب آنها کاملا توسط کاربر انتخاب می شود. ماژولها به راحتی قابلیت جا به جایی دارند و از آنجایی که ولتاژ کاری ریل 48 ولت جریان مستقیم (DC) است جا به جایی به صورت کاملا ایمن انجام می شود.

ماژولها توسط نیروی مغناطیسی در داخل ریل قرار می گیرند و دلیل نام گذاری این چراغها به چراغهای مگنتی همین موضوع می باشد. تنوع ماژولها در این سیستم زیاد است و روشهای مختلف نورپردازی را می توان به وسیله این سیستم پیاده نمود.

چراغ ریلی مگنتی یا مولتی ترک چیست؟

چراغ‌های ریلی مگنتی یک سیستم روشنایی هستند که ماژول‌های روشنایی توسط آهنربا روی ریل نصب شده و می‌توانند آزادانه بصورت کشویی سرتاسر ریل حرکت کنند و به راحتی جابجا شوند و معمولاً در مکان‌هایی که نیاز به روشنایی هایلایت دارد استفاده می‌شود. با فناوری مگنتی ماژول‌ها به ریل متصل و یا جدا می‌شوند.

انواع وال واشر را در این صفحه ببینید.

مزایای استفاده از سیستم مولتی ترک (مگنتی)

  • به دلیل ماژولار بودن چراغ مگنتی، می توان ماژولهای مختلف را با توجه به کاربری و نیاز فضا انتخاب کرد و چینش آنها را به صورت آزادانه و یا بر اساس طراحی انجام داد.
  • تعداد منابع روشنایی را می‌توان آزادانه افزایش یا کاهش داد. محدودیتی در تعداد لامپ‌ها و منابع نصب شده در ریل وجود ندارد. اگر شدت نور کافی نیست، تنها کافی است تعداد چراغها را بر روی ریل افزایش دهید. اگر روشنایی خیلی زیاد است ، می توان از چراغهای کمتری استفاده نمود.
  • چراغ ها می‌توانند آزادانه در محل نصب حرکت کند و در انواع زاویه پذیر آنها زاویه چراغ به راحتی قابل تنظیم است. این امر سبب می‌شود در اجرای طرح آزادی عمل بیشتری داشته باشیم.
  • ریل این چراغها با ولتاژ 48 ولت DC کار می کند برای همین امن بوده و خطر برق گرفتی هنگام لمس را ندارند.

انواع روشهای نصب ریل چراغ مگنتی

ریل چراغهای مولتی ترک (مگنتی) در هر دو حالت نصب توکار و روکار موجود است. مدل روکار به دلیل وجود شیار مناسب در پشت ریل و تجهیزات مرتبط، قابلیت نصب به صورت آویز را نیز دارا می باشند. برای انتخاب هر حالت نصب باید به معماری فضا، ارتفاع سقف و روش انتخاب شده برای طراحی نورپردازی توجه نمود. وجود اتصالات مکانیکی با فرمهای مختلف به طراح و مجری اجازه می دهد تا بر روی سقف و دیوار محدودیتی برای اجرای فرمهای مختلف نداشته باشد.

ابعاد و اندازه های هر یک از انواع ریل توکار و روکار و جزییات فنی روش نصب در قسمت مربوط ریل مگنت به طور کامل توضیح داده شده است.

همچنین می توان قبل از اجرا و در فاز طراحی، محاسبات و شبیه سازی با استفاده از ماژول های مگنتی صورت گیرد تا با اطمینان از نتیجه کار اقدام به خرید و نصب محصول کرد. مجموعه آراشید قابلیت ارایه مشاوره و طراحی در این زمینه را به معماران و کارفرمایان محترم دارد.

گام‌های اجرا چراغ مگنتی یا مولتی ترک:

  • ریل مناسب را انتخاب کنید: با توجه به نوع سقف یا دیوار، نوع ریل تو کار یا روکار انتخاب می‌شود.
  • ماژول‌های مگنتی را با توجه به طرح روشنایی انتخاب کنید.
  • انتخاب لوازم جانبی: پس از تأیید شکل طراحی برای کل سیستم روشنایی، آداپتور یا اتصال دهنده را انتخاب کنید.
  • انتخاب درایور : دو راه حل برای کل سیستم برای انتخاب درایور وجود دارد.
  1. درایور داخلی 48 ولت. برای تغذیه تمام ریل مگنتی، به ویژه برای ریل‌های آویز و روکار که در توان های 100W 200 , W موجودند.
  2. درایور خارجی عمدتاً برای نصب توکار استفاده می‌شود. درایور خارجی از نظر کیفیت بسیار بهتر از درایور داخلی است. منبع تغذیه معمولا 100، 150 و 200 وات است. منبع تغذیه خارجی در محفظه‌ای دارای دریچه بازدید قرار می‌گیرد که برای تعمیرات و نگهداری در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نهایت بهتر است برای استفاده از این سیستم کاربردی و مدرن با مشاور روشنایی و نورپردازی تماس بگیرید.

قیمت چراغ مگنتی چقدر است؟

چراغ‌های مگنتی یک سیستم به روز و مدرن است و به همین دلیل نسبت به دیگر سیستم های روشنایی و نورپردازی هزینه بالاتری دارد. ولی با توجه به اینکه می‌توانیم در زمان نیاز ماژول های بیشتری را به ریل های نصب شده اضافه کنیم، می‌توان پروژه را گام به گام اجرا نموده و هزینه را سرشکن کرد.

تفاوت چراغ مگنتی یا همان مولتی ترک با ترک لایت 3 فاز چیست؟

چراغ‌های مگنتی 48 ولت DC هستند ولی چراغ‌های ریلی یا ترک لایت‌ها 220 ولت می‌باشند.
چراغ‌های مگنتی نیاز به درایور دارند ولی سیتم ترک لایت مستقیما به برق شهری وصل می‌شود.
چراغ‌های مگنتی دارای تنوع بوده و ماژول‌هایی با عملکرد گوناگون دارند و طرح‌های گوناگون نورپردازی را می‌توان با این چراغ ها اجرا نمود.

نصب چراغ مگنتی به صورت توکار یا روکار چگونه انجام می‌شود؟

چراغ‌های مگنتی بر روی ریل قرار می‌گیرند که ریل‌ها به دو صورت روکار و یا توکار نصب می‌شوند. چراغ‌ها به آسانی درون ریل توکار و یا روکار حرکت می‌کنند.

مزایای چراغ مگنتی به سایر چراغ‌های خطی و ترک لایت‌ها چیست؟

چراغ‌های مگنتی یا مغناطیسی از به روزترین و مدرن‌ترین سیستم‌های روشنایی و نورپردازی هستند. یکی از مزیت‌های پرکاربرد این سیستم روشنایی امکان جابجایی، زیاد و یا کم کردن چراغ‌ها یا ماژول‌ها به راحتی و با توجه به نیاز روشنایی است. این ماژول‌ها زاویه پذیر بوده روی سقف و دیوار نصب می‌شوند و چون ولتاژ آنان 48 ولت DC است هنگام جابجا کردن خطر برق گرفتگی ندارند.