021-22913067 INFO@ARASHIDLIGHT.IR

مشاوره رایگان: 22913067

طراحی نورپردازی

خدماتی که ما ارایه می کنیم

خدمات طراحی نورپردازی شرکت آراشید

a

مشاوره

ارایه مشاوره در زمینه روشنایی و نورپردازی

راهکارهای اجرایی

ارایه راهکارهای اجرایی برای پروژه های روشنایی و نورپردازی

طراحی

طراحی روشنایی و نورپردازی

نقشه های فنی

انجام محاسبات الکتریکال و ارایه نقشه های فنی و اجرایی

شبیه سازی

شبیه سازی با استفاده از نرم افزارهای تخصصی نور جهت رسیدن به نتیجه مطلوب در طراحی روشنایی و نورپردازی

اجرا

نظارت بر اجرا تا آخرین گام اجرایی

شرکت نورپردازی آراشید با توجه به دانش های زیر بیشترین توان خود را برای ارائه خدمات بکار میگیرد:

  • در خصوص نور و مفاهيم روشنايي آگاهیم
  • با مفاهيم معماري آشنايي کافي داريم
  • در تيم خود از تخصص هاي مختلف : برق، معماري و طراحي صنعتي کمک میگیریم
  • با استانداردهای روز روشنایی به خوبي آشنا هستيم
  • تجربه زيادي در طراحي روشنایی بسياري از پروژه هاي روشنايي داريم( پروژه های انجام شده)
  • ما مشاوره نورپردازی حرفه ای برای مشتریان داریم

بهینه سازی هزینه های روشنایی و نورپردازی و مصرف انرژی از اهداف ما هست

طراحی نورپردازی چیست؟

طراحی معماری با ابعاد، بافت‌ها و رنگ‌ها سر و کار دارد ولی این‌ها تنها فاکتورهایی نیستند که در طراحی یک پروژه در نظر گرفته می‌شوند. طراحی نورپردازی به این معنی است که از منابع نوری چگونه و در چه مکان‌هایی استفاده کنیم تا هم کاربردی باشد و روشنایی مورد نیاز را تامین کند و هم زیبا و آرامش بخش باشد و خلق و خوی انسان را بهبود بخشد.

انتخاب نور مناسب به عنوان یک عامل کلیدی مهم در کنار طراحی معماری مطرح می‌شود.

طراحی نورپردازی مناسب، حال و هوای جدیدی به فضا می‌بخشد. دعوت کننده است. ترغیب به خرید را بالا میبرد و حس فضا را متفائت می‌کند. با استفاده از روش‌های مختلف نورپردازی و بکارگیری نور می‌توان علاوه بر تامین روشنایی، اهداف دیگر را تامین نمود.

با استفاده از تجهیزات نورپردازی متنوع موجود در بازار برای “نورپردازی فضای داخلی” و “نورپردازی در فضای باز” ، معماران می‌توانند جذابیت‌های تازه‌ای در پروه خود ایجاد کنند. طراحی نورپردازی به عنوان یک عامل مهم در معماری باید در ابتدای طراحی پروژه مورد توجه قرار گرفته و در کنار طراحی معماری و موازی با آن به پیش برود.

چراغ خطی یا نور خطی چیست و چه کمکی در طراحی نورپردازی می‌کند؟

چراغ‌های خطی پروفیل‌های آلومینیومی اکسترود شده هستند که منبع نور بصورت استریپ‌های نوری یا لاین نوری درون شیار پروفیل قرار می‌گیرند و یک پخش کننده نور یا دیفیوزر روی منبع نور را می‌پوشاند.

پخش کننده، نوری یکدست و یکنواخت را میتاباند. این سیستم روشنایی که بصورت توکار، روکار و یا آویز در سقف کاذب و یا سقف و دیوار نصب می‌شود، دست طراح نورپرداز را در طراحی باز می‌گذارد تا اشکال مورد نظر را خلق کند. با طراحی نورپردازی صحیح این سیستم روشنایی قابلیت آن را دارد که نور محیطی، وظیفه‌ای و تاکیدی را در یک فضا تامین کند.

استفاده از خطوط نوری در طراحی نورپردازی

به دلیل تکنولوژی به روز و کاربردی استفاده روز افزون از نورهای خطی یا لاین نوری بسیار توسعه یافته است.

این سیستم نورپردازی بصورت‌های نصب توکار، روکار و آویز در سقف، نصب روی یا داخل شیار دیوار، نصب به عنوان قرنیز، نصب در حاشیه پله‌ها و مسیر‌های عبوری و راهروها در طراحی نورپردازی مور استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از خطوط نوری در طراحی نورپردازی فضاهای مسکونی، تجاری، آموزشی و دیگر فضاها به معماران کمک می‌کند تا علاوه بر خلق زیبایی، روشنایی مورد نیاز را تامین کنند.

این سیستم با استفاده از منابع نوری LED، روش نوینی از نورپردازی را از طریق نورپردازی یکپارچه و پویا با طراحی نورپردازی قابل انعطاف ارائه می‌دهد.

استفاده از چراغ‌های اسپات در طراحی نورپردازی

چراغ‌های اسپات سقفی و دیواری این اجازه را به معمار می‌دهد تا بخش‌هایی از معماری فضا را برجسته کند. تامین نورهای تاکیدی و وظیفه‌ای با نصب این چراغ‌ها در فاصله تعیین شده و زاویه مناسب انجام می‌شود.

معماران و طراحان نورپرداز با بکارگیری چراغ‌های LED علاوه بر خلق زیبایی و تامین روشنایی مورد نیاز صرفه جویی در مصرف انرژی را در نظر می‌گیرند. در فضاهایی که نیاز به برجسته سازی داشته باشد یا نیاز است بر عناصر معماری یا هنری بتاکید شده و مورد توجه قرار گیرند این سیستم نورپردازی بکار گرفته می‌شود.

با پیشرفت تکنولوژی و تولید تجهیزات نورپردازی مدرن چراغ‌های ریلی با منابع نوری ترک و سیستم نورپردازی با استفاده از ریل‌های مغناطیسی بسیار مورد توجه طراحان نورپرداز واقع شده است. برای آشنایی با سیستم چراغ مگنتی یا مولتی ترک می‌توانید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

منابع نوری آویز در طراحی نورپردازی

برای تامین نور وظیفه‌ای استفاده از منابع نوری آویز بسیار کاربردی هستند. این منابع در مناطقی نصب می‌شود که نیاز به روشنایی وظیفه‌ای علاوه بر نور محیطی برای انجام کارهای خاص داشته باشیم.

در طراحی نورپردازی با نصب منابع نوری بصورت آویز می‌توان از چراغ‌های خطی و یا پنل های ال ای دی با اشکال گرد و یا مربع استفاده کرد. چراغ‌های سفارشی با توجه به قابلیت هماهنگی با فضای معماری این روزها بسیار مورد توجه معماران و طراحان نورپردازی قرار گرفته‌اند.

خطوط خمشی و منحنی در فضا در طراحی روشنایی

خطوط خمشی به داخل یا خارج در فضا با پدید آوردن المان‌هایی جذاب هم به عنوان المان تزئینی و هم عملکردی کاربرد دارند. اتصالات گرد و مکعبی، آویزان، دیواری، ایستاده در موقعیت‌های مختلف، تجهیزات نورپردازی پرکاربرد در اختیار طراحان نورپردازی هستند.

این تجهیزات نورپردازی بصورت سفارشی و یا آماده در ابعاد و اندازه های مختلف در دسترس طراحان نورپردازی قرار دارند.

طراحی نورپردازی فضای بیرونی

طراحی نورپردازی فضای بیرونی چندین هدف را دنبال می‌کند. نورپردازی فضای بیرونی می‌تواند به منظور روشن کردن محیط عمومی مورد استفاده قرار گیرد یا به عنوان نور وظیفه‌ای برای روشن کردن مسیرها و مکان‌های عبوری یا فضای بازی بکار گرفته شود.

نورپردازی المان‌های معماری، درختان، آبنما و فضای سبز یا لند اسکیپ به عنوان طراحی نورپردازی تزئینی و بصری در طراحی نورپردازی مورد توجه قرار می‌گیرد. نورپردازی نمای ساختمان و ورودی به عنوان عنصر دعوت کننده در طراحی نورپردازی فضای بیرونی اهمیت دارد.

برای مطالعه بیشتر در خصوص نورپردازی فضای بیرونی به مقاله مربوطه مراجعه بفرمایید

در انتها با توجه به اهمیت روشنایی و نورپردازی در زندگی انسان امروزی مشاوره با طراح نورپرداز در کنار معمار پروژه توصیه می‌گردد. شرکت مهندسی روشنایی آراشید با داشتن کادری با تجربه و حرفه ای این امکان را دارد تا در کنار شما و همگام با پروژه شما را یاری نماید.

روند سفارش نورپردازی چگونه است؟

پس از گرفتن اطلاعات اولیه، مشاوره اولیه به کارفرما داده می‌شود. درصورت تایید کارفرما و عقد قرارداد ، طرح نورپردازی و لیست محصولات مورد نیاز و همچنین در صورت نیاز شبیه سازی انجام می‌شود. پس از تایید کارفرما و ادیت‌های انجام شده پروژه به مرحله تهیه چراغ های مورد نیاز و سپس اجرا می‌رسد.

تفاوت میان لامپ و چراغ چیست؟

چراغ مجموعه منبع نور، بدنه، پخش کننده نور، رفلکتور و متعلاقات آن است و لامپ منبع نوری است که درون چراغ قرار می‌گیرد. وظیفه چراغ هدایت نور به سمت مورد نظر و پخش نور است. همچنین لامپ‌ها به صورت جداگانه نیز استفاده می‌شوند.

برای مشاوره نورپردازی باید چه کار کنیم؟

بهترین راه تماس با یک متخصص نورپردازی یا مجموعه‌هایی است که این خدمات را ارائه می‌دهند. کارشناسان نورپردازی اطلاعات مورد نیاز را از شما دریافت کرده و بر اساس آن طراحی نورپردازی، لیست کالاهای مورد نیاز و هزینه ها را تعیین می‌کنند.

نورپردازی لازم است در چه مرحله‌ای از مراحل ساخت ساختمان انجام شود؟

طراحی نورپردازی بهتر است ابتدای نازک‌کاری انجام شود تا پیش بینی‌های لازم و کابل کشی‌ها صورت گیرد. نصب چراغ‌ها پس از نازک کاری انجام خواهد شد.

چگونه می‌توان فهمید از چه نوع لامپ یا چراغی باید برای فضای مدنظرمان استفاده کنیم؟

بهترین راه مشاوره با یک متخصص نورپردازی است تا بر اساس خصوصیات معماری فضا، ابعاد و اندازه‌های موجود و کاربری و متریال استفاده شده نوع چراغ تعیین شود. کارشناسان نورپردازی با توجه به نیاز پروژه و عملکرد هر فضا پیشنهادهای لازم را ارائه می‌دهند.

آیا کارشناسان برای بازدید از پزوژه به محل می‌آیند؟

مشاوره نورپردازی بسته به نوع پروژه و نیاز کارفرما به صورت‌های گوناگون انجام می‌شود: ساده‌ترین حالت مشاوره تلفنی است، در این حالت اطلاعات از درخواست کننده گرفته شده و پیشنهادهای لازم داده می‌شود. این مشاوره در مجموعه آراشید بصورت رایگاه و بدون هزینه انجام میگردد. در مشاوره پیشرفته‌تر، عکس و نقشه‌های پروژه به مجموعه آراشید ارسال شده و بر اساس اطلاعات موجود پیشنهادها داده ارایه می‌شود. در صورتی که کارفرما بازدید از پروژه را درخواست کند، کارشناسان به محل پروژه رفته و پس از بررسی پیشنهادهای خود را ارائه می‌دهند.

شماره‌های تماس برای طراحی نورپردازی چیست؟

جهت مشاوره و طراحی پروژه‌های نورپردازی می‌توانید از طریق تلفن های ثابت: 22913065 و 22913067 و یا تلفن همراه 09123267604 و همچنین دایرکت در اینستاگرام @arashidlighting و یا تکمیل فرم مشاوره رایگان در سایت آراشید اقدام نمایید

شماره‌های تماس برای طراحی نورپردازی چیست؟

جهت مشاوره و طراحی پروژه‌های نورپردازی می‌توانید از طریق تلفن های ثابت: 22913065 و 22913067 و یا تلفن همراه 09123267604 و همچنین دایرکت در اینستاگرام @arashidlighting و یا تکمیل فرم مشاوره رایگان در سایت آراشید اقدام نمایید

چقدر زمان می برد تا نورپردازی ساختمان کامل شود؟

طراحی نورپردازی و شبیه سازی بسته به اندازه پروژه متفاوت است و می‌تواند از سه تا ده روز زمان ببرد. پس از تایید کارفرما حدود 10 تا 20 روز کاری تهیه کالاهای مورد نیاز انجام شده و پس از آمادگی پروژه برای نصب، اجرا انجام می‌شود.